Комфорт построи своя четвърт век

Комфорт построи своя четвърт век

     Не са много българските фирми, които могат да отбележат 25 години успешно развитие. Но за варненската компания Комфорт, 2014-та е година на истински юбилей. Тя реално построи своя четвърт век - време, в което хиляди тонове тухли, бетон, желязо са превърнати в сгради със свой живот и облик.

     Комфорт ООД е създадена с първите залпове на демократичните промени в България през 1989 г. И символично, и прагматично фирмата носи белезите на това свое раждане - вяра, че идва ново време, амбиция и желание за доказване на можещите, убеждение, че бизнесът може да се ръководи от личния устрем, но и от етичността във взаимоотношенията с партньори и клиенти.

     Днес, 25 години по-късно, постороеното от фирмата е най-доброто доказателство, че тези ценности са работещи и успешни. Именно те са кодирани в десетки жилища, църкви, хотели, спортни зали, търговски обекти. Достатъчно е да споменем само някои от еблематичните сгради, по които се разпознава характера на Комфорт ООД - Комфорт бизнес център - Варна, Централ пойнт - Варна, Гранд мол - Варна, хотел Димят - Варна, Парадайз център – София. Списъкът може да бъде продължен с много други.

     Комфорт ООД ще отбележи юбилейната година подобоващо.

     Първи на празника ще се зарадват децата на служителите и партньорите на компанията. За тях със специално лятно тържество, на морския бряг, ще дойдат приключения, песни и игри, с които малките ще напомнят, че дори строителството започва от детските игри и мечти.

     Своята корпоративна социална отговорност, Комфорт доказва през всички години от историята на фирмата. Нови моменти през 2014-та ще бъдат организирането на специален дискусионен форум по проблемите на строителството в Черноморския регион, отворен към студенти, ученици и институции. Планирана е и екологична инициатива, към която ще бъдат поканени да се присъединят 25 фирми – нейни партньори и съмишленици на фирмата.

     Традиционният футболен турнир за купата на Комфорт ще се проведе и през тази година, вече за шести пореден път. Освен него, на своите колеги от строителния бранш, фирмата ще подари едно атрактивно и забавно събитие под надслова „Дюлгерски събор“. На него участващите ще могат да демонстрират умения и знания за различни строителни тънкости.

     Кулминацията на тържествата ще бъде на 1 декември 2014 г. На своята рождена дата Комфорт ООД ще покани партньори и приятели да вдигнат наздравица за един наистина успешен четвърт век и идващите след него години!